Vihdoin ja viimein päästiin tutustumaan Impivaaran Hallien pk-tottis treeneihin. Hiukan oli ensalkuun orpo olo tuppautua ihan vieraaseen porukkaan (ja kun pitkään on treenannut lähinnä turrien ja bernien seassa, niin sakemannit ja rotikat tuntuivat kovin katu-uskottavilta ;), mutta ei se sitten lopulta yhtään kamalaa ollutkaan :D.

Pätkä pääsi pikaisesti vain leikkimään kentälle. Ihmiset tuntuivat kovasti tykkäävän siitä :). Reippaasti pikkumies leikkikin huolimatta vieraasta paikasta, autoissa haukkuvista koirista ja vieraasta ihmisjoukosta vieressä. Tosin tälläkin kertaa vähän normia jännempi tilanne näkyi ainakin siinä, että lelu tippui melko nopsaan rauhassa. Ja kerran piti mennä kesken puuhan kurkkimaan ketä siinä vieressä oikein on. Mutta silti, oikein kivasti meni! Ja ennenkaikkea, ehkä nyt vihdoin saisi aikaiseksi oikeasti alkaa tekemään hommia tottelemisen ja muun eteen.

Ja koska olen niin aktiivinen ja innokas yhdistysihminen ;), niin tietenkin satuttiin treeneihin juuri sinä päivänä, kun pk-jaosto kokoontui suunnitelemaan tulevia tapahtumia. Siellä sitten huomasin minäkin istuvani treenien jälkeen...  Toisaalta voipi olla ihan mielenkiintoistakin.