Aaaargh! Pätkällä oli jälleen kokonainen päivä yksin kotona (siis tytöt tietty seurana). Ennen töihin lähtöä olin ulkoillut koirien kanssa tunnin verran umpihangessa ja lisäksi olivat rymynneet keskenään parisen tuntia. Vettä jätin vähäsen enemmän kuin aiemmin, kun on niin pitkään ollut tekemättä tarpeita sisään. Väsynyt Pätkä selkeästi oli ollut, sillä lelujakaan ei oltu normaaliin tapaan ripoteltu pitkin lattioita, saatika että muita tuhoja oltaisiin tehty. Mutta tästä huolimatta Pätkä oli tehnyt sekä kakat että pissat takkahuoneeseen. Oikeasti, se ei takuulla tajua sisäsiisteydestä yhtään mitään. Ja alkaa tuntumaan siltä, ettei se ikinä opi. Nikohan on pariin otteeseen saanut Pätkän itseteossa kiinnikin, eikä se silti ole tajunnut. Ei ymmärrä mikä siinä on niin vaikeaa... Aaaaargh!!

Mutta positiivisempiin tunnelmiin eli viikon agilityihin. Sama harjoittelija kouluttamassa kuin viimeksi (kiva kun ei ole mitään hajua nimestä...). Itse asiassa tuntuu, että tästä opista saa enemmän irti. Jotenkin "syvällisemmin" tulee keskityttyä omaan ohjaukseen. Joutuu ihan oikeasti ajattelemaan jokaisen askeleenkin... Tällä kertaa tehtiin tällaista: 

 

Eniten keskityttiin valssaukseen tuossa tokalla hypyllä ja myös kolmannelle matkalla putkeen. Putkesta hypylle siirtymisessä piti jättää omaa ohjaamista vähemmälle, että Pätkä saa itsekseen irrota esteelle. "Kotiläksyksi" ajattelin kuivaharjoitella noita valssauksia. Josko jossain vaiheessa oppisi kulkemaan oikein eikä sotkeutumaan omiin jalkoihinsa :D.

Odotellessa tehtiin vähän kaikenlaista. Pussia (ei ongelmia), keppejä (jotenkin hankalaa tällä kertaa), rengasta (ihan jees) ja nenäkontakteja A:lla (selkeästi parempi kuin viimeksi, vaikka edelleen imuroi samalla hirveät määrät hiekkaa).