Aurinko on tainnut saada minut ihan villiintymään, kun olen jatkuvasti lykkäämässä lisää kuvia blogiin :D. Tai sitten yritän vain nauttia viimeisistä lomapäivistä mahdollisimman tehokkaasti raittiissa ilmassa. Ja mikä sen mukavampaa kuin kameran kanssa tallustelu.

Auringosta puheenollen. Tajusin tänään, että vaikka muualla paistaisi aurinko täydeltä terältä, niin meidän pihalla aurinko tulee esiin vain pieninä "suikaleina". Kauniiden korkeiden mäntyjen ikävämpi puoli ilmeisesti. Nooh, ehkä sitä saa aurinkoisena päivänä aikaiseksi siirtyä tontin aitojen ulkopuolelle lenkkeilemään, jos omat suikaleet eivät tunnu riittäviltä...

Ihan ensi alkuun pitkäksi aikaa täysin unohtunut kokoseurantakuva (pahoin palanut, mutta ajaa asiansa):

Jee, Pätkä on edelleen Taraakin pienempi!

Ja sen verukkeella sitten kasa kuvia päivän puuhasteluista. Päivän aktiivisin hetki taisi olla se, kun Pätkä varasti varastossa käydessämme yhden Taran merkeistä ja sinkoili se suussaan pitkin pihaa tytöt perässään.

Yritin saada karvanoppiin liikettä metsässäkin, mutta oikeastaan vain Pätkän mielestä ajatus oli hyvä. Tara ei olisi halunnut kävellä ollenkaan polun ulkopuolella (kohta puen sille tossut tai sukat jalkaan, kun tuntuu olevan aiempaa selvästi kylmänarempi tassuistaan, vaikka aika kylmä tuolla toki onkin). Jokatapauksessa - tasapuolisuuden nimissä pari kuvaa Tarasta, kun viime aikoina oikeastaan vain Pätkä (no se saakin, kun on vielä pieni ja söpö..) ja Momo ovat olleet linssiluteina.

Ja vielä pari söpöä ja lumista Pätkää..

Loput: http://kuvablogi.com/blog/13378/68/