Aivan liian nopeasti ja huomaamatta. Meidän pikkuinen Pätkä täytti tänään jo puoli vuotta! Ihan juurihan se oli sellainen pötkylänmallinen pieni kainaloinen ja nyt jo noin iso poika. 

Pätkä sai oikein mukavan lahjan puolivuotispäivilleen, kun picardityttö Taika kera Johannan ja Nooran tupsahti kyläilemään. Erityisen ihanaksi Taikan taisi tehdä se, että Taikalla oli parhaat päivät tai ainakin oltiin hyvin lähellä niitä :D. Tosin ei meidän pikkumies vielä näyttänyt tajuavan hommasta mitään. Takapuolta sentään haisteli kiinnostuneesti, mutta muutoin homma oli täysin viatonta :D.

 

Hei huomaa mut! Leiki mun kaa!!

Kukkulankuningas:

Muutoin ollaankin elelty hiljaiseloa koko joululoma. Lapsivieraita on käynyt paljon ja jopa Momo on osannut pääosin käyttäytyä nätisti. Ainoastaan pulkkamäki Cessin kanssa sai aikaan hiukan liikaa innostusta ja ihan alkuun yritti vähäsen komennella Veeraa ja Nooa. Pätkä ja Tara ovat osanneet käyttäytyä sitten Momonkin edestä. Tara nyt tapansa mukaan pääosin omissa oloissaan, Pätkä sitten innokkaasti osallistuen. Veera ja Nooa toivat Pätkälle hienon kumisen joulupossun, jota pikkumies on kantanut mukanaan koko joulun. Muita joululahjoja kanniskellaan silloin tällöin, mutta possu on selvästi ylitse muiden. Ennen joulua käväistiin Pätkän kanssa Klaukkalassa ostamassa uusi panta pieneksi jääneen tilalle ja samalla yritettiin bongata toisia koirakoita ohitusharjoituksia varten. Aika heppoiseksi kokemusmaailma jäi, mutta pari (hienoa, Pätkä ei edes yrittänyt rähistä!) ohitusta saatiin kuitenkin tehtyä. 

Ai niin, kovasti nuo lupasivat pakkasta (ja jopa aurinkoa) joulunpyhiksi, mutta ei ainakaan tänne asti saapunut kumpikaan. Onneksi ei kuitenkaan olla saatu loskakelejäkään, vaan kauniin valkoista meillä on koko joulun ollut lauhemmista (ja pilvisemmistä) keleistä huolimatta. Tänään taisi olla yksi lauhimmista päivistä. Ainakaan Pätkä ei ole vielä kertaakaan näyttänyt tältä parin tunnin ulkoilun jälkeen: 

Loput tämänpäiväiset kuvat löytyvät tuolta perästä: http://kuvablogi.com/blog/13378/65/1/