Tänään aamulla kokoonnuttiin taas Jessican opastukseen urheilupuistoon. Meidän porukasta osallistui jälleen vain Tara, jonka kanssa haettiin tällä kertaa apua tunnariin (ylläri ;) ja metallinoutoon. Tunnaritreenien välissä otettiin lisäksi vähäsen seuraamista ja luoksetulokin. Otettiin ensin Taran kanssa keskenämme lämmittelynä yksi oman etsiminen ilman ongelmia. Sitten Annamarin viemänä kasan kanssa ilman ongelmia. Sitten laitettiin kaksi kasaa (kauaksi toisistaan) ja oma keskellä. Vaahtosammutinlauma häiritsi Taraa, joten omaa etsittiin kauan ja hartaasti, mutta ei haitannut yhtään, sillä Tara käytti nenäänsä eikä edes yrittänyt koskea kumpaankaan kasaan. Huima edistyminen sitten edelliskertaan! Sitten vielä kerta (tai kaksi?) siten, että kasa oli hajotettuna, edelleen meni hyvin. Ihanaa <3. Tympääntymisen estämiseksi vielä enemmän sellaista treeniä, että tunnaria pienissä pätkissä ja välissä jotain muuta. Lisäksi oma intuitio omien kapuloiden kierrättämisen järkevyydestä (tai sen puutteesta) vahvistui Jessicalta kysyttäessä ja tästä lähin otetaan aina uusi ja heitetään käytetty pois. Treenien jälkeen käytiinkin Murren Murkinassa tyhjentämässä koko tunnarihylly, nyt pitäisi jälleen riittää hetkeksi eteenpäin :D.

Metallikapulassa ei kuulemma pahempia ongelmia - hakee ja tuo nopsaan. Siitä, että Tara ei kamalasti tykkää pitää kapulaa suussaan ei kuulemma tarvitse ottaa stressiä. Otettiin kuitenkin innostusharjoituksina sitä, että pidin Tarasta kiinni Jessican heittäessä kapulan kauaksi ja vähän ennen kapulan laskeutumista vapautan Taran hakemaan siten, että kun Tara on tulossa luokse lähden itse juoksemaan poispäin vapauttaen Taran samalla. Lisäksi otettiin ihan pitoharjoituksina eli kapula Taran suuhun, itse pari askelta poispäin ja käsky tuo. Tällä saatiin yksi tosi kivan näköinen ote aikaiseksi!  Jälleen kerran tuntui siis siltä, että saatiin paljon apuja eteenpäin menemiseksi. Omien neuvojen lisäksi Taon ja Annamarin saamista ohjeista nappasin paikallaanseuraamisien askelkuvion (oikealla mentäessä oikea jalka aloittaa sitten vasen ristiin ja lopuksi oikea vasemman viereen, vasemmalle mentäessä oikea jalka ristiin sitten vasen ja lopulta oikea vasemman viereen...tai jotain ;), ainakin ilman koiraa kokeiltuna pysyi oma nokka paremmin kohtisuoraan.  

Momo oli kerännyt ihan kunnolla kierroksia katsellessaan muiden treeniä (parin päivän lepo ei ainakaan varmaan hillinnyt asiaa..), joten annoin Momon roikkua vähäsen hihassa kokeillen samalla maahanmenoja (ei näyttänyt lainkaan aristavan yhtään mitään) ja yksi luoksetulo (törmäsi, mutta en jaksanut välittää, kun tuli niin ihanalla innolla luokse). Lisäksi käytettiin hyväksemme Annan, Annamarin ja Jessican muodostama "henkilöryhmä", jossa ei tällä kertaa ongelmia kontaktin kanssa. Loppuun eteenmeno, joka oli suora mutta vapautuksesta kääntyi ympäri eikä löytänyt heti palkkaansa, mutta haitanneeko tuo. Tara sai vielä loppuun vähäsen hissitystä (kun ei malttanut tehdä kaukoja kunnolla) sekä pari ruutua. Ekalla lähti tosi nätisti, mutta bongasi matkalla ruudun vierestä pussin, jonka kävi ensin katsomassa. Toinen oli sitten nappisuoritus. Tai no, Anna sanoi, että vapautin Taran ennen kuin se pysähtyi kunnolla, mutta ainakin melkein nappisuoritus ;).