Käväistiin eilen Maikun, Epun ja Ossin kanssa treenaamassa Kilon koulun nurtsilla. Tytöt saivat ruutua ja tunnaria. Momo lisäksi pysäytyksiä takapalkalla. Pysäytykset olivat nopeita kuten aina takapalkalla, ilmeisesti vaan pitää hinkata tätä tapaa sen biljoona kertaa ja opettaa Momolle joku käsimerkki tms, josta se voisi olettaa, että takana on palkka vaikkei olisikaan.

Taralla ruutu meni hienosti ensimmäiseltä sivulta, kahdelta muulta sivulta lähetettynä tarvitsi ekoihin kertoihin apuja. Pitää siis muistaa helpottaa ensin aina myös puolia vaihdettaessa. Momon ruudut olivat ihan loistavia. Vaikka vauhtia oli taas ihan normimäärä (eikä Momo enää yritä astua mammaa joka välissä ;), niin saatiin pysäytys kulkemaan tosi nätisti.

Ne tunnarit sitten. Tein kuten sunnuntaina, eli vein ensin ison kasan vieraita yhteen paikkaan ja erikseen piilotin oman kauemmaksi (ensin tosin molempien kanssa otettiin vain oman etsimistä - no problemos siinä). Molemmat pyrkivät jossain vaiheessa kasalle, mutta mikä positiivista, molemmilla kasan koskettaminen jäi yhteen kertaan eikä Tara paineistunut vaikka kielsin sitä useamman kerran yrittämästä kasalle. Tavan toimivuudesta en tiedä, mutta eipä tähän hätään ole muutakaan, joten jatketaan näillä eväin siihen asti kunnes saadaan kiinteä systeemi vieraille kapuloille.

Vaikka laiskotti ihan vietävästi ennen treeniä, niin mukavien treenien jälkeen (tunnariongelmista huolimatta) saatiin taas vähäsen uutta pontta näiden vaikeiden juttujen treenaamiseen.