Upeista ilmoista huolimatta puuhastelu on jäänyt viime aikoina vähäiseksi, lenkitkin ovat olleet murto-osa normaaleista. Gradun syy, mutta positiivisena seikkana on se myöskin huisisti edistynyt tässä muutaman päivän aikana!

Tänään kuitenkin oli parkkihallitreenien aika ja päästiin hyvässä seurassa tokottelemaan ylimääräisiä energioita pois (ja niitähän oli...).

Ruutua. Taralle lähetyksiä niin, että ruokakippo lähetyspisteen takana palkkana. Intoa oli ihan hurjasti ja paikkakin löytyi kaikilla kolmella toistolla jo ensimmäisellä kerralla. Että onkin kiva nähdä Taran tekevän taas iloista ruutua! Momolta uskaltauduin ottamaan ruokakipon pois ja korvaamaan sen pienellä  pakasterasian kannella. Ei mitään ongelmia! Sinne meni joka kerta. Seisomaan jäämisessä ongelmia, kun pyrkii istumaan. Pitää keksiä siihen jotain.

Tara sai myös kaukoja. Pikkaisen liikaa intoa oli mukana, hissittäminenkään ei oikein meinannut onnistua. Tänään kauempaa ohjatut olivatkin läheltä ohjattuja parempia, mutta niissäkin oli havaittavissa liikkumista (välillä jopa muissakin siirtymissä kuin seiso-maahan, mikä ei ole yhtään kivaa..)

Momo taasen sai istumista. Selkeästi nopeutunut huimasti ja silmissä loisti sellainen mukava Momomainen haastava katse. Tykkäsin kovasti! 

Seuraamisia änkesin vähän joka väliin. Momolle ei remmistä ole samanlaista hyötyä kuin Taralle, paikka ei korjaannu yhtään niin nätisti. Taralla taas erinomainen apu, ei sitä oikeastaan tarvi kuin ihan alussa muistuttamaan.

Kotona otettiin vielä molemmille yhdet metallinoudot ja tunnaria. Taran nouto oli ihan jees, mutta ote edelleen löysä (en kyllä usko sen tuosta pahemmin ikinä paranevankaan). Momolla ihan älyttömän upea! Siis oikeasti - Momo ensinnäkin kiihtyi metallikapulasta kuten normaalista, teki hurjan loikan suoraan kapulalle ja tuli samanlaisella innolla takaisinkin ja luovutus oli tiivis ja iloinen!

Tunnarissa tällä kertaa vieraina esineinä Nikon lompsa ja kännykkä (mitenniin olen mielikuvitukseton..). Taran tunnari oli aika nätti - haisteli kyllä molemmat muutkin esineet ja intoa oli ehkä himppasen verran liikaa, mutta ei kuitenkaan hallitsemattoman innokas ja haistelukin oli kohtuu rauhallista. Momolle kaksi tunnaria. Molemmat oli pikkaisen liian innokkaita ja niissä oli havaittavissa alkavaa tulitikku ongelmaa, mutta muuten tosi jees.