Kuten sunnuntaiaamuihin nykyään kuuluu, Momo pääsi aamuvarhaisella kokemaan Hemmon kanssa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kakaroilla oli selkeästi ollut toisiaan ikävä - leikkiä piti vielä silloinkin kun molempia väsytti jo ihan kamalasti :). Hemmo yritti jälleen kerran kertoa Momolle, että tohvelisankarin rooli ei nyt ihan ole häntä varten, mutta mamman topakka tyttö laittoi pojan takaisin ruotuun - jos Hemmo haluaa leikkiä, Hemmo leikkii Momon säännöillä ja niissä säännöissä Hemmon pitää juosta lujaa edellä ja antaa Momon taklata!1!!

Samalla käytiin ottamassa esteitä kapulan kanssa. Ensin matalalla a:lla. Ensimmäisellä kerralla Momo yritti palata kiertämällä, seuraavat kaksi kertaa tuli nätisi yli. Sitten siirrytiin keskimmäiseen a:han - hienosti meni  molemmilla kerroilla yli (molemminpuolin) tämänkin. Eikä hypännyt ylhäältä alas! Lopuksi otettiin vielä metrinen este hypyllä, no problemos :D. Ensi kerralla voisi ehkä sitten jo uskaltaa kokeilla sitä "oikeaa" a-estettä...

Tunnin verran vanuttiin kotona ja sitten lähdettiin tyttöjen kanssa tarpomaan Turvesuolle briardien pk-treeneihin. Otettiin henkilöryhmää, paikallaanmakaamista häiriössä ja paikallaanseuraamisia.

Oli pakko aloittaa treenaaminen Taralla, kun reppana oli sen verran innoissaan, että kiskoi remminsä lukon rikki (tätä remmiä on varjeltu jo pidemmän aikaa, kun näitä ei enää mistään saa...). Seuraamisen aikana kuului innokasta pörinää ja tarkkuus oli vähäsen tiessään, mutta olipahan ainakin intoa. Tara sai olla paikallamakuussa Taunon henkilöryhmän ajan ja pysyi siellä ongelmitta. Sitten Momo. Usein Momo on ainakin kerran yrittänyt haistella tyyppejä ryhmässä, mutta tällä kertaa meni tosi nätisi. Momo pääsi paikallamakuuseen Tonnin suorituksen ajaksi,eikä Momonkaan pysymisessä ollut ongelmia. Otin vielä Taran kanssa paikallaanseuraamistreeniä Momoa häiritäkseni, mutta tosi nätisti se siellä pysyi. Taran paikallaanseuraamiset olivat tänään aivan upeita (tosin pörinä vain voimistui näiden aikana - pikkuinen oli niin kovin innoissaan :), tarkkoja ja täpäköitä. Palkka kissanruualla ruokakipossa (samalla laitettiin Momon palkka). Momo sai myös tehdä paikallaanseuraamisia ja intoa oli pikkaisen liikaakin (taisi bongata ruokakipon, vaikka kuinka yritin laittaa palkan huomaamattomasti), siirtymät olivat kyllä todella tarkkoja ja nopeita, mutta kaikki tehtiin vienon piippauksen saattelemana. Nooh, tärkeintä että kaikilla meillä oli tosi kivaa tänään! :P.