Tokotettiin tuossa viereisellä parkkiksella iltalenkin jälkeen. Ruutua ja paikallaan seuraamisia molemmille, Taralle vielä kaukoja.

Taralle ensimmäinen ruutu läheltä - meni hyvin. Toinen vähän kauempaa - jäi ensin ruudun reunalle ja vasta toisella käskyllä meni kunnolla sisään. Tästä huolimatta kolmaskin otettiin kauempaa, mutta nyt laitettiinkin ruutuun namia - meni taas hyvin. Jätettiin tähän.

Momolle laitoin ekalla kippoon namia - meni hyvin. Tokalla hämäsin ja otettiin ihan kunnolla lisää matkaa - meni hyvin, mutta itse myöhästyin pidemmän matkan takia niin, että Momo ehti ruudusta pois ennenkuin olin ottamassa vastaan. Kolmas hämäys, mutta lähempää - nyt ehdin taas hyvin vastaan. Viimeisellä kippoon taas namia -no problemos. Koska Momo näyttää ehdollistuneen siihen, että tulee luokse kääntymisen jälkeen (ja kun se on niin pirun nopsa), pitää varmaanehkämahdollisesti (en siis tiedä yhtään mitä pitäisi tehdä ;) ottaa joku pysäyttävä käsky mukaan, että tajuaa että siihen pitäisi pysähtyä kääntymisen jälkeen, vaikka mamma olisikin vielä ties kuinka kaukana.

Molempien seuraamisest olivat tänään tarkkoja ja täpäköitä. Momo ei ole ikinä tehnyt niin hienoja peruutuksia kuin tänään!

Taran kaukot menivät nenästä ohjaten hyvin, mutta jälleen kerran etenee seiso-maahan siirtymässä kun siirryin kauemmaksi. Toivotonta..