Tänään piti olla täysin gradulle pyhitetty päivä ja melkein onnistuinkin. Aamulla käytiin vain tuossa takametsässä formuloimassa puolisen tuntia, muuten mentiin pikkulenksuilla. Illalla kuitenkin itsehillintä petti ja iltalenksun yhteydessä otettiin pikkaisen seuraamisten paikkoja ja Momolle istumisia.

Taran paikat meni varsin mallikkaasti, remmistä näyttää olevan tosi paljon apua (tosin en tiedä mitä tapahtuu, kun remmiä ei olekkaan..). Momonkaan paikoissa ei ollut valittamista. Momon istumiset taasen olivat ensin hitaita, mutta muutaman nyppäyksen jälkeen tyyppi muisti taas että pepun on mentävä loppuun asti nopsaan. Molemmista puuttui tänään pikkaisen potkua, joten ei niin hyvä maku jäänyt tästä treenistä.

Kotona otettiin vielä tunnaria ja metallinoutoa. Tunnarissa "vieraina" esineinä oli Nikon vaatekaapista löytyneet sikari- ja hammasharjakotelot. Ensin näytti, että Tara meinasi ensimmäisellä kerralla napata sikarikotelon, mutta ei onneksi kuitenkaan. Seuraava kerta oli varmempi ja rauhallisempi. Momo haisteli taas melko rauhallisesti kaikki kolme läpi ensimmäisellä kerralla ja valkkasi sitten omansa. Toisella kerralla meni suoraan omalle. Kolmannella kerralla ei nähnyt oman vientiä ja joutuikin ensin haistelemaan muut läpi ennen oman valintaa. Ihan hyvin kai siis molemmilta (tosin ei hajuakaan onko näillä "vierailla" esineillä harjoitteleminen yhtään järkevää...).

Taralle vain yksi metallinouto, koska ote oli niin nätti. Momon ekan luovutus oli pikkaisen hidas, mutta toisella tuli jo ravilla (kovin paljon lujempaa ei tuota muutaman metrin matkaa olkkarissa pääsisikään ;) ja luovutus oli reipas ja iloinen.