Täällä on vihdoin valkoista - ja jo toista päivää putkeen!! Lumen narskunta kenkien alla kuulostaa ihan musiikilta tämän kuraisen ja mustan talven jälkeen :).

Ollaan lumesta huolimatta otettu iisisti tänään. Käytiin aamulla vain Kilon Siwassa hakemassa Momolle piimää, riisiä ja jauhelihaa, jotta saataisiin massu kuntoon. Momolla tosin oli vauhtia massusta huolimatta reippaanlaisesti - remmi ei tainnut olla löysällä hetkeäkään. Kaikenlisäksi lumen haittapuolena golfkenttä oli mustanaan suksien kanssa heiluvia vaahtosammuttimia. Onneksi Kilonpuisto oli normaalista poiketen autiona, joten tytöt pääsivät siellä purkamaan pahimmat riekkuenergiansa toisiinsa ja raittiiseen ulkoilmaan.  

Hetki sitten kotiuduttiin päivän toiselta lenkiltä. Ei olisi kyllä huvittanut lopettaa talsimista lainkaan - lumesta (jota satoi koko ajan lisää!) olisi halunnut jäädä nauttimaan ties kuinka pitkäksi ajaksi. Tytötkin olivat (vielä normaalia ;) hauskempia. Molemmat löysivät metsästä erityisen ihanat kepit, joita piti sitten heitellä pitkit maastoa ja loikkia sitten kumipallona perässä. Tuo on aina hauskaa katseltavaa (Tara harrastaa tuota etenkin kävyillä), mutta näin stereona leikki oli kerrassaan hulvattoman hauska näky! Ihan kuin olisin saanut annoksen korkeakulttuuria lenkin lomassa - "viehkeiden" briardneitojen esittämän lumibaletin muodossa :).