Koko yön tuprutti lunta ja aamulla herättiinkin ensimmäistä kertaa tänä talvena ihan oikeasti talvisen näköiseen maisemaan. Jiihaa!

Lenkkeiltiin Kilon metsän kautta Kiloon ja sieltä urheilupuistoon. Tara oli pikkaisen laiskanpulskea koko matkan, mutta muuntautui onneksi kakaraksi kun päästin urheilupuiston metsään. Menosta päätelle tytöistä taisi olla ihanaa peuhata ensimmäistä kertaa koko talvena kunnon pakkaslumessa :P. Kun maisemat näyttivät ihan kuin pumpuliin käärityiltä, jaksoi itsekin kökkiä paikoillaan maisemia (ja Momoa - Momo jostain syystä muuttuu lumen ja pakkasen vaikutuksesta jokaikinen kerta mamman silmään ihan sairaan kauniiksi <3) ihaillen ja siirryttiiinkin eteenpäin vasta kun vaahtosammuttimet alkoivat lähestyä (ihan kuin ne lisääntyisivät lumen myötä...). Seuraava etappi olisi ollut meidän oma ryteikkö, mutta sitä oltiinkin moottorikelkan avustuksella laduttamassa umpeen (nyt saakin varmaan taas alkaa taistelemaan elintilastaan satojen hiihtäjien kanssa...). Momo innostui moottorikelkasta melkein yhtä paljon kuin mopoista ja hetken mietinkin Momon päästämistä valloilleen - edes sen pienenpienen mahdollisuuden vuoksi, että saataisiin haitattua latujen tekoa tuonne(kin). Lopulta päätin kuitenkin olla testaamatta miten Momo pärjäisi moottorikelkkaa vastaan :P.  

Mentiinkin sitten vain jalkkiskentän reunalle ottamaan muutama eteenmeno. Eipä muuten tullut kotoa lähtiessä mieleen, että puuterilumessa pallolla palkkaaminen voisi olla "hieman" hankalaa...  Onneksi Momon mielestä pallon mälvääminen on ihan yhtä jees kuin sen jahtaaminenkin, joten eipä tuo sitten lopulta kamalasti aiheuttanut ongelmia. Ensimmäinen oli hurjan hyvä ja toinen samanmoinen, mutta siihen olin entistäkin tyytyväisempi siksi, että pallon viemisen jälkeen, matkalla lähetyspaikkaan ladutuskelkka ilmestyi pörräämään lähietäisyydelle ja Momo otti "pikkaisen" kierroksia siitä. Sain kuitenkin käännettyä Momon ja sen jälkeen Momo keskittyi ihan täysin seuraamiseen ja eteenmenoon. Ihana Momo!

Nyt toivottaan hartaasti, että saadaan nauttia lumesta vielä useamman päivän ajan ja päästäisiin lähipäivinä korkkaamaan talven pulkkailukausi alkaneeksi!