Lähdettiin Annamarin poppoon kanssa aamulla metsästämään Kerasta jälkimaastoja. Vaikka metsästäminen ei tuottanutkaan tulosta (metsurit olivat käyneet tuollakin tekemässä tuhojaan, ja asutuskin oli ihan vieressä), tehtiin kuitenkin jotakin, ettei reissu olisi ollut ihan turha. Momo siis sai metsään keppijäljen, 10 keppiä noin kolmen metrin välein. Alussa Momo oli sen verran innoissaan, että kesti jonkin aikaa, että sain lähetystilanteen rauhoittumaan (Momo maahan ja lähetys vasta kun ei ihan niin kiihkoissaan kiskonut eteenpäin). Mutta kyllä kannatti! Momo meni niiiiin hienosti ja eka keppi nousi epäröimättä. Jee, oltiin molemmat tosi tyytyväisiä, mutta maltoin siitä huolimatta rauhoittaa Momon uudelleenlähetykseen ja palkaksi sain nauttia upeasta työskentelystä. Uudestaa ja uudestaan ja ja...vain yhden kuivahtaneen kepin kohdalla jouduin jarruttelemaan vähäsen, muuten se meni kuin kone! JIIIHAA!!! Että tulikin hyvä mieli :D!

Muuten Momo ei sitten tuottanutkaan mammalle hyvää mieltä, vaan keskittyi possuilemaan koko lenkin ajan sen verran raivostuttavasti, että olisi varmaan ollut helpompi kulkea taluttaen sitä korvasta - tai lähettää se timbuktuun miettimään käytöstapojaan... Toisaalta olisi varmaan voinut itsekin miettiä aamulla kuinka fiksua on lähteä fleksien kanssa liikenteeseen ;).

Jotta Tara ei jäisi ihan ilman huomiota, käytiin  "putsaamassa" Momon jälki ja tokotettiin pikkaisen (lähinnä seuraamista ja nenästä ohjattuja kaukoja). Tara oli ihan täpinöissään, vaikka ei selkeästi ollut ihan kunnossa. Huomasin jo eilen iltalenkillä, että Tara ei liiku ihan normaalin näköisesti ja tänään se ontuikin jonkinverran etujalkaansa. Olisikohan tammikuussa mystisesti venähtänyt tassu alkanut eilisten riekkumisten jälkeen taas vaivaamaan :(. No, täytyy tarkkailla ja olla ainakin muutama päivä vähäsen rauhallisemmin.  

Ps: Ai niin, Momon Tikru koki viimeiset kuolinkouristuksensa eilen (rip). Mutta ei hätää; sen paikan possuprinsessan leikittäjinä ovat ottaneet yhteistuumin joulunalle, jättinarulelu ja amerikkalainenjalkapallo.