Meidän hiljaiseloviikko kerrytti Momoon mukavasti ylimääräistä energiaa, joka päästiin vihdoin tänään aamulla purkamaan - Hemmoon. Alkulenkin ajan Hemmo sai sellaista kyytiä, että hetken jo näytti, että nähtäisiin vihdoin Hemmonkin kestokyvyn raja. Mutta ei, Hemmo kesti höykytyksen, joskin hampaat irvessä. Tänään oli kamerakin mukana ja olin muka ottavinani useammankin kerran lenkin alkupuolella videota, mutta kameraa purettaessa kävi ilmi, että kamera oli lähtenyt käyntiin vasta leikkien loputtua - kuvassa näkyi useamman kerran pidempi pätkä hiekkatietä (ilmeisesti pakkassää jäädytti muutenkin kovin yhteistyökykyistä kameraa entisestään ja se reagoi vasta toiseen napin painallukseen)... Harmittaa, eikä edes vähäsen. Sain sentään lenkin lopusta kuvattua pari normaalin näköistä leikkiä eli sellaisesta molemminpuolisemmasta, tasapuolisemmasta, rauhallisemmasta ja reilummasta menosta ;), kun kamera oli ilmeisesti poseerauskuvien ottamisten yhteydessä hiukan lämmennyt.

Poseerauskuvien ottaminen ei osoittautunut yhtään niin helpoksi kuin olisi luullut. Kunnianhimoisena tarkoituksena oli saada kuvia, joissa molemmat olisivat seisseet valppaina ja ryhdikkäinä. Hemmoa ei kuitenkaan kiinnostanut yhtään ryhdikkäänä poseeraaminen, vaikka yritettiin mitä (kuten sitoa Hemmo tolppaan kiinni Minnan lähtiessä kauemmaksi). Hemmon mielestä poseeraaminen oli yksinkertaisesti vain ihan liian neitimäistä puuhaa, makaaminen oli paljon äijjämäisempää. Niinpä seisomisyritysten tuloksena tuli tällaisia kuvia:

1393289.jpg

(*palvon maata tassujesi alla*)

1393288.jpg

1393287.jpg

(*tyyylsäää!!!*)

... ja päätettiinkin siirtyä kokeilemaan kuvaamaan vierekkäin istuvia kaveruksia. Se onnistuikin jo paljon paremmin, tosin kovinkaan viisaita ilmeitä en saanut kummastakaan irti (hmm, mistähän mahtaisi johtua... :D):

1393276.jpg

1393278.jpg

1393282.jpg

Leikkiä:

http://kapsi.fi/~pippin/videot/21.3.2008%20Hemmo%20ja%20Momo%20015.mpg

http://kapsi.fi/~pippin/videot/21.3.2008%20Hemmo%20ja%20Momo%20019.mpg

Pitää taas joku kerta ottaa kamera mukaan, jotta saisi tuota todellistakin leikkiä tallennettua arkistojen aarteisiin. Ja tosiaan, osasivat nuo välillä olla ihan rauhassakin :D:

 1393283.jpg

Ilma oli ihan mieletön ja jaksettiinkin sitten Tarankin kanssa lenkkeillä reippaasti tunnin verran. Jotta Tarakin saisi tehdä jotain ihan kahdestaan mamman kanssa (eikä taas loukkaantuisi niin kamalasti ;), leikittiin Taran kanssa keppileikkejä Momon odottaessa puuhun köytettynä.

Yhtä mukavaa pääsiäistä kaikille muillekkin!