Anna sai houkuteltua (ei siihen tainnut paljoa tarvita :D) tokottamaan tibbeseurassa Lepuskiin, vaikka suunnitelmissa oli ollut viettää hiljaiseloa tämä päivä. Vähän takki auki meiningillä mentiin ja sitä sai mitä tilattiin - häröilyksi meni ainakin välillä.

Molemmille ruutua. Taralla nyt näyttää kerta kerran jälkeen olevan vaikeampaa mennä sinne, joten (vaikka päätin, että Tara saa jäädä pidemmälle tokotustauolle) otettiin ensin ruokakuppi ruutuja ja sen jälkeen niin, että ruokakuppi oli mamman seläntakana ja heti ruutuunmenemisestä vapautus sinne. Saatiin pikkaisen vauhtia, mutta jotenkin vaisun ja paineistuneen oloinen Tara oli koko ajan, myös muuten kuin ruudun aikana (enkä sitten sen kanssa enempää viitsinyt tehdäkkään). Momolle otettiin samaa kuin aina, ruutuun menemisiä hämäyksellä ja ilman. Nyt virtaa oli pikkaisen vähemmän kuin normisti (tai jotain) ja sain sen pysähtymään aika nätisti useammankin kerran, vaikka en ollutkaan ihan nenästä kiinni ottamassa vastaan.

Tehtiin myös vähän kakeja vähäsen pidemmältä matkalta vaihtelevalla menestyksellä. Lopuksi onneksi alkoi sujumaan (kun vaihdettiin palkka palloon) - ei liikkunut eteenpäin, jäänyt toljottamaan paikoilleen tai tehnyt vääriä siirtymiä. Perusasentoja vesiputeissakin yritettiin - Momo ei tykännyt yhtään ja saatiinkin aikaiseksi (jos edes saatiin) todella hitaita istumisia. Paikallamakuuseen Momo pääsi Urho ja Reiska tibbepoikien väliin ja hyvin siellä pysyikin (kokonaiset puolitoista minuuttia ;) häiriöstä huolimatta. Mukavaa päästä treenaamaan vaihteeksi paikallamakuutakin ja vielä muussakin kuin briardinnäköisessä seurassa. Ei siinä, oli treeniseura muutenkin hyvää :D.