Koska mamman putkiaivot olivat jo ehtineet tottua siihen, että sunnuntaisin treenataan esteitä kapulan kanssa, suunnattiin tyttöjen kanssa aamuvarhaisella Taliin siitä huolimatta, että Hemmo oli viettämässä mökkilomaa.

Momolle otettiin pääosin matalimmalla a-esteellä, koska esteet olivat taas jään ja uuden lumen peitossa. Muutaman kerran uskaltauduin keskimmäiselle esteellekin, vaikka pito siinä olikin aika heikkoa. Momo on selkeästi oppinut jutun - ei yrittänyt edes ensimmäisellä kerralla kiertää, eikä tarvinnut hihkumisapujakaan enää! Ainoa ongelma joka ehkä tulee vastaan on esteen päältä hyppääminen, nyt Momo hyppäsi viimeisellä toistolla alimmalta puolalta alas, kun aiemmin se on mennyt nätisti kontaktien kautta. Täytyy varmaan ottaa ohjelmistoon jälleen muutama kontaktiharjoituskin per treenikerta, ettei mene pian säheltämisen puolelle koko touhu. Metrisellä esteellä lensi ensimmäistä kertaa yli molempiin suuntiin koskettamatta lainkaan estettä! Hirveä into tyypillä oli tänään päällä - mustelmia syntyi useampi Momon käydessä "pikkaisen" kuumana kapulaan. Tara jatkoi samalla innolla. Otettiin vain pari hyppynoutoa matalimmalla esteellä ja molemmat menivät vallan mallikkaasti, tosin intoörinän säestämänä :).

Muuten tuolla oli sen verran reippaasti muita ulkoilijoita, että tytöt pääsivät remuamaan vasta kun tultiin takaisin tuonne meidän takametsään. Sielläkin se oli lähinnä Momo joka porhalsi Taran kirittäessä laiskanpulskeasti.