Koska Momolle ilmaantui huomiseksi yllättäen muuta ohjelmaa, lähdettiin perinteiselle sunnuntaiaamun Hemmolenkille jo tänään. Huolimatta siitä (tai siitä johtuen ;), että tyypit olivat eilen juoksulenkillä yhdessä, tänään rymisteltiin koko rahan edestä. Jopa niin lujaa ja rajusti, että Hemmokin näytti kerran Momolle ettei tässä nyt ihan tohveleita olla ja rajansa Hemmonkin retuuttamisella on!11! Tosin Hemmo osoitti tämän tapansa mukaan niin herrasmiesmäisen nätisti ja koska Momo kertoi heti oman mielipiteensä moiseen, jatkuivat leikit samanlaisina episodin jälkeenkin...

Samalla käytiin katsastamassa esteet. Koko kenttä oli ihan jäässä, samoin esteet. Otettiinkin Momon kanssa pelkästään matalinta A estettä. Pari toistoa meni niin, että jouduin takaisintullessa ohjata Momon tulemaan esteen yli. Sen jälkeen kolme viimeisintä toistoa menivät ilman apuja - whiihii!!

Lenkin jälkeen noukittiin Tara kotoa. Mamma oli kovin laiska (ja nyt omatunto kolkuttaa ihan kamalasti) ja mentiin vain tuohon takametsään. Alku meni tosi rauhallisissa merkeissä, tytöt vain lompsivat rauhallisesti eteenpäin haistellen omiaan ja omatuntokin rauhoittui kun näytti siltä, ettei Taraa edes huvittaisi pidempi lenkki. Kunnes sitten yhtäkkiä Tara piristyi ja innosti Momon mukaan ihan kunnon formuloihin - en ole tuolla vielä kertaakaan nähnyt tyttöjen tekevän noin suuria lenksuja leikkiessään (mikä itse asiassa on hyvä, koska muihin liikujiin törmäämisriskikin on pienempi mitä pienempiä koukkauksia tytöt tekevät...). Kun vauhti hiipua ja leikki muuttui painiksi Momo sovelsi Hemmon kanssa käyttämiään otteita (jotka eivät yleensä Taran kanssa ole käytössä) niin että Taralta tuli itku ja mamma päätti lopettaa leikit tältä päivältä.

Takaisintulomatkalla Momo osoitti taas luontaisen loistavan älykkyytensä - matkan varrella lojui rakennustyömaalla käytettäviä isohkoja putkia ja Momo tietty uteliaana tunkemassa päätänsä niiden sisään, sillä seurauksella, että pää jäi hörökorvistaan melkein jumiin putkeen... Säikähdyksestä toipumisen jälkeen ei kyllä voinut muuta kuin nauraa tyypin hölmistyneelle ilmeelle :P.

Kaikenkaikkiaan Tara rukka sai vain noin puolentunnin lenkin ja nyt omatunto soimaa epätasapuolisesta kohtelusta :(. No pitää keksiä Taralle illaksi jotain ihan omaa spesiaalia tekemistä.