Tänään oltiin ehtiväisiä - illalla ehdittiin vielä parkkihalliin tokottamaan.

Molemmille ruutua monen toiston verran. Taralla edellistä kertaa enemmän ongelmia hahmotuksessa. Selvästi meni pasmat sekaisin mikäli halibernit tokottivat ruudun lähellä. Vähemmässä häiriössä hahmottamiskykykin palautui. Eli tässäkin lisää häiriötreeniä. Otettiin myös Hennan viimeksi ehdottamia lähetyksiä niin, että jätin Taran eri paikkoihin ruudun lähelle ja lähetin itse kauempaa. Meni ensin hämilleen, mutta tajusi pian homman jujun. Momolle otin ruokakipalla ja Hennan neuvomalla tavalla (eli kutsu kun on syömässä ->käännös ja pysähdys oikeaan paikkaan). Näyttää hyvältä, joten jatketaan samalla linjalla vastekin.

Molemmat saivat myös annoksen kaukoja. Taralla ihan paikallaan hissiharjoituksia, kun tuppaa edelleen etenemään. Momolle vähän kauempaa. Nyt kun tekniikka näyttää olevan hallussa, niin Momolle pitäisi vaihtaa palkka takaisin palloon, kun vaihdot alkavat ruualla olemaan aika hitaita.

Paikkallaanseuraamisia molemmilla. Molempien kanssa tein tosi lyhyitä pätkiä niin, että palkka tuli ruokakupista takaa.Taran pepun paikka oli moitteeton tänään! Toivottavasti ei ollut vain yhden kerran ihme, vaan työ olisi tuottanut oikeasti tulosta. Momolla tarvitaan vielä lisää työtä... Momon istumiset sitävastoin olivat hyviä tänään.

Ensi viikon voisikin sitten vaan lusmuta. Parkkihallitreenit on ensi viikon tauolla ja niin näyttää olevan briardienkin treenit, eikä oma motivaatio ole vielä ihan niin korkealle noussut, että jaksaisi ypösenyksin ahertaa :D.