Tauon jälkeen oltiin taas halibernien kanssa parkkihallissa. Tara oli ihan innoissaan Maikin saapuessa, Ossi ja Eppu -bernien herkut taitaa olla ollut joka kerta omia parempia, ainakin Taran mielestä :D.

Vähän oli laiskanpulskea olo, johtuiko sitten sateesta tai aamuisesta juoksulenkistä, mutta kamalasti en jaksanut tehdä.

Kotona ennen treeneihin lähtöä otin molempien tyttöjen kanssa muutaman metallinoudon. Momo toi tällä kertaa jokaisella kerralla ihan loppuun asti nätisti, Taralla ote oli vähän löysä.

Treeneissä ruutua, paikallaan seuraamisia ja kaukoja molemmille ja Momolle liikkeestä istumista.

Taralla ruutu meni tosi mallikkaasti. Otettiin yksi ihan "oikea", eli ruutuunmeno, maahan ja odottaminen siellä kun mamma kävelee yksinään. Häiriönä Ossi paikallamakuussa muutamien metrien päässä. Ei minkään valtakunnan ongelmia! Lisäksi otettiin useampia ruutuun menoja niin, että jätin Taran johonkin ruudun lähelle ja lähetin vähän kauempaa Taran siitä ruutuun. Vähän Taraa edelleen ihmetyttää, mutta alkuepäröinnin jälkeen lähtee aina nätisti ruutuun.

Momon kanssa tehtiin samoja harjoitteita kuin aiemmin. Tänään tosin olin rohkea ja uskalsin tehdä muutaman niin, että kupissa ei ollutkaan namia, vaan nami tuli pelkästään kääntymisen jälkeen minulta. Hyvin menee edelleen :).

Paikallaanseuraamisissa molemmat olivat hyvin skarppeina tänään, ei ongelmia.

Kaukoissa Momolle vain nenästä ohjaamisia ja Taralle niiden lisäksi yksi kaukaa tehty (Eppu häiriönä melko lähellä) ja palkka samantien takaa. Näissäkään ei ongelmia.

Momon istumiset sitävastoin olivat melkoisen hitaita tänään. Yritettiin nopeuttaa palkkaamalla ruokakipolla heti liikkeen jälkeen ja ehkä pikkaisen auttoikin.