Tänään pidettiin se kauan odotettu lepopäivä. Mentiin tyttöjen kanssa aamulla takametsään, mutta kumpikaan ei ollut kovinkaan innokas laiskanpulskeiden painileikkien lisäksi muunlaiseen aktiviteettiin. Lisäksi Momon maha oli löysällä, joten päätös oli sillä selvä. Tavattiin Annamarin lauma ja käytiin mittaamassa tuo viereinen tokokenttä ja "urakan" jälkeen siirryttiin golfkentälle vähäsen tokottamaan.

Tytöt saivat vain ruutua ja Tara pikkaisen paikallaan seuraamisia ja kaukoja.

Taran ruutu oli vähäsen hapuilevaa. Joutui ohjailemaan ruudun sisään useamalla käskyllä. Kaukot tein nenästä ohjaamalla ja seiso-maahan hissi toimi tänään vallan upeasti. Paikallaan seuraamisissa yritin käyttää ohjaamiseen vaihtelunvuoksi polvea, jotta oma vartalo ei antaisi niin kamalasti apuja (ja lisäkäskyjä..). Katsotaan auttaisiko tuo, ainakin tällä kertaa paikka parani loppuakohden selvästi.

Momo näytti tänään ensimmäistä kertaa reagoivan ruutumerkkeihin jollain tavalla - kävi parissa viimeisessä toistossa haistelemassa etummaista ruutumerkkiä ennen kipolle menoa. Molemmat sattuivat silloin, kun olin jättänyt namit pois kiposta (eli palkka vasta kääntymisen jälkeen), joten voi olla, että namien jättäminen tapahtui sittenkin liian aikaisin.

Treenaamisen jälkeen Momo sai leikkiä Taunon tyhjällä jalkapallolla, mutta hetken leikkimisen jälkeen Momo totesi töppöjaloilla pakoon pötkivän Vilin olevan palloa paljon hauskempi juttu ja yritti sinnikäästi saada Viliä leikkimään. Vili oli jostain syystä vähän eri mieltä leikkimisen mielekkyydestä, varsinkin kun Momon repertuaariin kuului myös Hemmoon testattu toisen korvaan louskuttaminen ;P.