Lähdettiin tänään aamulla ajoissa lenkille - tai ajoissa ja ajoissa, hieman yhdeksän jälkeen kuitenkin :). Ilma oli lenkin puoliväliin ankean harmaa, mutta puolesta välistä, juuri kun päästiin urheilupuiston metsään, alkoi aurinkokin vilkkumaan pilven takaa. Pururadalle ei enää päästy, kun sinne oli tehty jo ladut, mutta metsässä saatiin rymytä rauhassa. Onneksi saatiin, Kilon metsä ja pellot kun olivat jostain syystä täynnä porukkaa, eivätkä tytöt olleet päässeet kunnolla juoksemaan kuin meidän pellolla - olisi tullut aika tylsä lenkki. Tytöt kirmasivat taas innoissaan, innostuipa Tarakin muutaman päivän tauon jälkeen olemaan jahdattavana. Olin taas raahannut kameran mukaan ja sain samalla ikuistettua tyttöjä niin videolle kuin kuviinkin. Tosin Tarasta en saanut kuvia oikeastaan lainkaan, kun Tara oli päättänyt olla poseeraamatta. Niissäkin kuvissa joita Tarasta onnistuin nappaamaan, ilme kertoo kaiken siitä mitä Tara kamerasta ja poseerauksesta ajatteli... Onneksi videolle ei tarvinnut poseerata, joten sain sentään jonnekin ikuistettua normaalimman oloisen Taran :).  

Ihana lenkki siis kaikenkaikkiaan. Sitten saavuttiin lenkin viimeiselle vapaana rymyämisetapille, tytöt vetivät vielä aukealla rallia (jonka loppuosan sain kuvattua) ja sitten yhtäkkiä Tara olikin kolmijalkainen. Yhtään en huomannut mitä olisi tapahtunut - ei kiljahdusta, ei mitään kaatumisia tms. Tara ei vain yhtäkkiä varannut lainkaan etujallalle painoa. Istuttiin hetken paikoillamme, mutta ilman tulosta - Tara ei edelleenkään käyttänyt etujalkaansa. Soitin Nikolle, mutta oltiin oltu jo niin monta tuntia liikenteessä, että Niko oli ehtinyt lähteä töihin. Ei siis auttanut muu kuin yrittää saada porukka takaisin kotiin. Ensin yritin kantaa Taraa, mutta reilut kolmekymmentä kiloa ei ollutkaan niin kevyt taakka kuin olin olettanut ja parinkymmenen metrin päästä oli pakko luovuttaa. Niinpä Taran piti klenkata itse kotiin (matkaa oli muutamia kilometrejä). Edettiin ihan etanavauhtia (Momokin kulki nätisti vierellä ja välillä tuhisi Taran korvaan, ihan kuin olisi tajunnut että nyt ei auta kiirehtiä) ja sisukas pikkuinen Tara pääsi hammasta purren kotisohvalle ikuisuudelta tuntuneen matkan jälkeen. Puolentoistatunnin päästä annoin tytöille ruuat, eikä Tara varannut tassulle taas yhtään. Rimadyli jälkiruuaksi ja paniikkisoitto Annamarille, kun eläinlääkärissä eivät vastanneet. Onneksi Annamari onnistui rauhoittamaan hysteeristä mieltä kertomalla Blancon samantapaisesta koettelemuksesta ja nyt sitten jäädään odottelemaan huomiseen. Parhaillaan Tara vetää ihan tyytyväisen oloisena sikeitä, joten toivotaan kovasti, että huomenna jalka on paljon parempi!

Mutta niitä kuvia ja videoita! Kummatkaan eivät jälleen kerran ole laadulla pilattu (videotkin ovat jälleen kerran kuin ne olisi kuvattu hidastetulla vaihteella..), mutta jospa ensi vuonna olen saanut aikaiseksi opeteltua uuden kameran salat ja kuvatkin ovat sitten hieman parempia :).

Kun eilen jäi hieman kesken kuvaaminen, niin tänään tuli otettua useampiakin videoita tyttöjen leikeistä (useammat tosin päätyivät suoraan roskakoriin, kun tytöt juoksivat jossain kameran ulottumattomissa..):

Ensin Tara kirittää Momoa: http://kapsi.fi/~pippin/videot/250108_3.mpg

Sitten ollaan hippaa: http://kapsi.fi/~pippin/videot/250108_4.mpg

Ja uudestaan (nyt jo vähän hävitään metsään): http://kapsi.fi/~pippin/videot/250108_5.mpg

Sitten molemmat haluaisivat olla jahdattavana: http://kapsi.fi/~pippin/videot/250108_6.mpg

Momo kohtaa keskellä peltoa lumiukon (Tara saapuu paikalle vasta kun huomaa, ettei Momolle käynyt mitään :) : http://kapsi.fi/~pippin/videot/250108_7.mpg

Momon suosikkijuttu kesällä ja talvella - kieriskely: http://kapsi.fi/~pippin/videot/250108_8.mpg

Kieriskelyä vol 2: http://kapsi.fi/~pippin/videot/250108_9.mpg

Ja sitten viimeiseksi osa siitä kovanonnen spurtista, jonka jälkeen Tarasta tuli kolmijalkainen (vaikka kuinka monta kertaa tuon katsoo, niin en kyllä huomaa missä Tara jalkansa loukkasi, ehkä sitten ihan tuossa lopussa kun törmäävät...): http://kapsi.fi/~pippin/videot/250108_10.mpg

Ja sitten kuvasaldoa - ensin linssilude Momoa:

1236305.jpg

 

  1236301.jpg

1236304.jpg

1236308.jpg

 

1236322.jpg

1236307.jpg

 

Sitten poseerauksenvastainen ja huono-onninen mamman pikku Tara :

1236310.jpg

1236312.jpg

 

Ja vielä pari kuvaa tytöistä yhdessä:

1236314.jpg

1236315.jpg Taraa kiinnostaa...