Yön aikana oli ilmeisesti satanut, kun lumi oli hävinnyt maasta, joten järkyttävästä tuulesta huolimatta päätin tehdä Momolle jäljen pellolle. 7 keppiä vähän päälle 5 metrin välein ja kaksi kulmaa (kulmien vuoksi keppien välit ennen ja jälkeen kulmien pidemmät). Palkka sama kuin viimeksikin ja vanheta sai vain noin vartin.

Jana meni tällä kertaa hienosti, mutta ekaa keppiä ei meinannut millään nostaa. Seuraavat menivätkin sitten hienosti, vain yhden yli huristeltiin. Ekalla kulmalla pyöri reippaasti ennenkuin paikallisti jäljen, mutta toisen meni ilman ongelmia. Yleisesti ottaen vähän laittaa mietityttämään se, että nyt kun kepit on lisätty Momo nostaa välillä nokan ylös jäljeltä ja jää seisomaan ja ihmettelemään. Jatkaa kyllä hommia, kun vähän tuhisee, mutta pitää varmaan tehdä jotain, että saadaan varmuus takaisin touhuun...

Jäljen jälkeen saatiin Annamarin poppoo seuraksi lenkille ja tottelemaan. Otettiin metsäpolulla muutama eteenmeno pallolla ja golfkentällä lisää tottelemista. Taralle ruutua, luoksetulon pysäytykset, seuraamista ja istumista. Tyttö oli taas niin täpäkkänä, ettei meinannut nahoissaan pysyä :). Ensimmäisen ruutu meni metsään, kun idioottina lähetin Taran ruutuun, vaikka huomasin, että tuuli oli heittänyt ruudussa olleen lakananpalasen viitisen metriä ruudun viereen. No, Tara tietty kävi hakemassa kankaan, mutta tajusi sentään takaisin tullessaan, ettei tainnut ihan olla oikea liike ja jäi niille sijoilleen. Onneksi seuraavat kerrat ilman kangasta menivät vallan mainiosti. Luoksetulon pysäytykset tekee yllättävän hyvin, nyt vain pitäisi saada etenemisiin vauhtia... Seuraamisissa alkaa pepun paikka vihdoin hahmottumaan ilman apuja.

Momolle otin muutaman istumisen (näyttää alkavan luonnistumaan!), seuraamista ja eteenmenon. Momo on ollut nyt muutaman päivän normaalia vaisumpi, ja se näkyikin sitten kaikessa muussa tekemisessä paitsi eteenmenossa (taas ihanan vauhdikas ja suora eteneminen loppuun asti).    

Ai niin, tottelemisen päätteeksi huomasin, että meidän hieno vinkupallo koki loppunsa Blancon, Tara sekä Momon innokkaan vinguttamisen seurauksena, nyt ei ole jäljellä enää yhtään vinkuvaa yksilöä :(. Pitää varmaan tilata näitä kunnon varasto, kun on niin suosittu lelu :).