Tänään taas jäljesteltiin.

Momolle 6 keppiä noin 10 metrin välein, kaksi kulmaa. Epävarmuusongelmien vuoksi lisäsin tänään myös keppien väliin satunnaisesti nameja (natural menu nappuloita). Kepeillä sama palkka kuin aiemmin (eli koiranmakkaraa ja kissanruokaa purkista). Jälki vanheni noin 40 minuuttia. Ilma oli kerrankin hyvä :). Tarakin sai tänään pitkästä aikaa ihkaoman jäljen, nameja satunnaisesti ja yksi kulma. Taran jälki vanheni noin 25 minsaa. Kulmista puheenollen, kulmissa ei ole ollut enää merkkejä pitkään aikaan :D.

Momon jana meni tänään taas hienosti. Ilmaisi kaikki kepit ottamalla suuhun ja menemällä käskystä maahan - apuja ei tarvinnut (siis maahan -käskyn lisäksi, kun maahanmenoa ollaan vasta ottamassa mukaan) lainkaan! Ihan uskomatonta, että mamman pikku blondi on näin nopsaan oppinut kepit! Ekalla kulmalla koukkaus, toisella pyörimistä (eli pitää alkaa keskittymään vähän enemmän kulmatyöskentelyyn...), muuten oli ensimmäistä kertaa keppien mukaan ottamisen jälkeen todella hienoa työskentelyä. Varmaa, tarkkaa ja innokasta <3.

Tarakin meni upeasti, edes kulmassa ei ollut ongelmia. Ainoa vaan, että Tara työskentelee _todella_ hitaasti.

Kotiutumisen jälkeen sain jonkun oudon inspiraation vallassa myös vihdoin ja viimein aikaiseksi pestä tytöt. Viime kerrasta onkin jo useampi kuukausi aikaa... Nyt tytöt tuoksuvat taas hyvältä ja oma selkä ja niska on täysin jumissa melkein parintunnin urakan jälkeen.. puuh...