Oppitunti nro kolme keppi-ilmaisussa. Tänään raahasin jalkoja itse, edelleen pelkkää suoraa ja keppejä noin viiden metrin välein. 6 keppiä ja 2 lelua. Lelut ekana ja vikana. Palkkana tällä kertaa koiranmakkaraa kissanruokaan sekoitettuna (purkissa ja palkkaus ilmaisun jälkeen mammalta). Oliskohan noin vartin verran vanhentunut, tuulta ei oikeastaan lainkaan ja aurinkokin paistoi mukavasti.

Ekana ollutta lelua ei meinannut noteerata ensin millään, vaan eteenpäin olisi ollut paljon kivampi mennä, joten mamma (pikkaisen hermostuttuaan...) vaati ihan kunnolla ja nousihan se sitten sieltä. Leikittiin ja sai purkista palkkaa. Seuraavat Momo sitten ilmaisikin kaikki! Parin ilmaisun jälkeen alettiin pyytämään Momo maahan (malttia siellä pysymiseen ei vielä ihan kamalasti ole, mutta kaikki aikanaan :). Hitsin hienoa, en olisi uskonut, että näin nopeasti meidän pikkuinen blondi oppii ilmaisemisen! Selvästi joutui kyllä käyttämään päätään, jäljen lopussa oli havaittavissa väsymistä, eikä tuo pahemmin edes vetänyt kotimatkalla...

Tara sai tänään vain putsata Vilin seurana Taunon ja Momon jäljet (joilla kummassakaan ollut nameja, mutta yrittänyttä ei laiteta :) ja juosta vähän pallon perässä.