Ekaa kertaa tällä viikolla oli aikaa lähteä tyttöjen kanssa aamulenkille, joten tietty piti hyödyntää tilaisuus ja polkea samalla jäljet.

Vähän hutiloinniksi meni tietty, kun seitsemän aikaan oli vielä pimeää ja huonon näkyvyyden kruunasi pellolla leijaillut sumu (ja tytöillehän tämä ei ollut ongelma, vaan urpolle ohjaajalle, joka hukkaa tekemänsä jäljen ihan kirkkaassa päivänvalossakin..). Mukana oli vaan nakkeja, mutta näyttivät nuokin kelpaavan vallan mainiosti.

Momolle tein melko lyhkäsen jäljen - eka noin seitsemän metriä suoraa, kulma ja sitten vain viisi metriä, kulma ja taas noin seitsemän metriä. Taralle tuli ihan minijälki (taas...), joten se sai sitten nuohota Momon jäljen puhtaaksi, vaikka olenkin päättänyt, etten tuota enää päästä sitä tekemään.. Vanhetakaan eivät ehtineet kuin kymmenisen minuuttia, kun töihin piti kuitenkin johonkin aikaan keretä.

Momolla otettiin ekaa kertaa niin, etten lähettänytkään paalulta. Olin polkenut muutaman askeleen verran jälkeä ennen paalua ja paalun kohdalta lähti muutamalla askeleella namit, jonka jälkeen tyhjää ja sitten taas namia. Eli namien määrääkin oli tänään taas vähennetty. Lähinnä laitettu "stopeiksi" tyhjien väliin ja kulmien jälkeen noin askeleen jälkeen muutamalla askeleella vahvistamassa kulmaa.

Eli, lähetin (liina löysällä) Momon jäljen oikealta puolelta, noin puoli metriä jäljestä paalun kohdalla. No problemos, ei yrittänyt edes "takajäljelle", vaan lähti suoraan oikeaan suuntaan. Suorassa ei mitään moitteita, eikä ekassa kulmassa tai tokassa suorassa. Toinen kulma olikin sitten vähän hassu - Momo ei jäljestänyt suoraa loppuun, vaan sai hajun kolmannesta suorasta ennen kulmaa ja oikaisi terävän kulman yli (eli noin 15 senttiä molemmissa päistä ennen kulmaa ja kulman jälkeen jäi tarkistamatta) kolmannelle suoralle. En tietty pitkällä liinalla tuohon puuttunut, mutta jotenkin tuo tuntui vakavammalta "ongelmalta" kuin se, että Momo jäljestää hiukan kulman yli ja koukkaa sieltä suoralle. Nooh, täytyy miettiä ja kattella.

Taran jäljessä ei mitään kommentoitavaa, taattua Taralaatua ja olihan se niin lyhyt ja helppo, ettei siinä kamalasti olisi ehtinyt mokaillakaan :D.