Aika on taas kulunut hiljaiseloa viettäen sairastelun vuoksi. Tosin tällä kertaa sairastelijana toimi mamma eikä tytöt. Mamman viruessa sängyn pohjassa yli viikon putkeen tytöt joutuivat pärjäämään pelkillä pissalenkeillä ja satunnaisilla peltopiipahduksilla. Selvittiin kuitenkin koko poppoo hengissä ja Nikon muuttaessa keskiviikkona kimpsunsa ja kampsunsa saman katon alle, elämä helpottui kovasti. Eilen mamma aloitti jälleen ihan oikean työnteon, mutta tyttöjä se ei tainnut hetkauttaa sen kummoisemmin, koska Niko vei tytöt Nuuksioon ulkoilemaan mamman työpäivän ajaksi. Taisivat nauttia metsäretkestä täysin rinnoin viikon pakkolevon jälkeen J.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen oli tipahtanut postiluukusta rotukirjasarjan Briard osa, jota varten tytöt poseerasivat tammikuussa– tytöt olivat päässeet ihan kanteen asti! Kiva muisto tuo kirja tulee siis olemaan, vaikkei siinä kamalasti briard asiaa ollutkaan.

Tänään aamulla ennen töihin lähtöä sompailtiin tyttöjen kanssa pellolle ja golfkentälle jotta saavat edes vähän vapautta, kun töiden jälkeen vapaudesta on turha edes haaveilla, kun koko lähitienoon väki ulkoilee kuitenkin samaan aikaan. Yllättäen tytöt leikkivät keskenään ihan normaalisti! Juoksujensa jälkeen Momo ei ole suostunut painimaan Taran kanssa lainkaan, huolimatta Taran houkutteluista. Rinnalla on voinut juosta, mutta kaikki lähikontakti on saanut Momon vain vaivaantumaan ihan kunnolla. Mutta nyt painettiin ja painittiin menemään ilman tietoakaan vaivaantumisesta. Ihanaa nähdä tyttöjen leikkivän pitkästä aikaa! En tiedä mistä moinen yllättävä mielenmuutos, mutta luultavasti Nikon ja tyttöjen eilinen metsälenkki teki todella hyvää muutenkin kuin liikunnan kannalta J.