Tänään tytöt pääsivät hyppytreeneihin. Oltiin kuitenkin sen verta etuajassa (melkein tunti :), että tokotettiin ensin ihan keskenämme. Tuossa ajassa ehti harjoitella vähän kaikenlaista. Lähinnä kuitenkin Taran kanssa seisomista ja ruutua (mikä on edelleen ihan sairaan kivaa, Taran kuono alkaa tärisemään innosta kun kuiskaan ennen käskyä "ruu"). Vasemmalta puolelta lähetettäessä Tara tosin jostain syystä meni ruutuun joka kerta sisään vasemman puoleisesta "aukosta" eikä keskeltä. Toivottavasti tuo nyt ei haittaa. Lisäksi ahneena otin myös seisomisen mukaan kuvioihin, missä ei näyttänyt olevan mitään ongelmaa ja se myös edesauttoi sitä, ettei Tara lähtenyt palkan jälkeen tönimään kaikkia merkkejä kumoon lisänamien toivossa. Momon kanssa otettiin myös seisomista - nyt kokeilin ihan luoksetulonomaisesti, eli tosi lyhyt matka ja käsky niin, että pääsen antamaan namin heti kun Momo seisahtaa ja sen jälkeen tänne käsky. Josko tuo näin ymmärtäisi pysähtyä myös luoksetulon yhteydessä. Kaukoja otettiin myös, mutta ei niissä mitään huomattavaa edistystä ole havaittavissa.

Hyppytreeneissä molemmat tytöt olivat jo melko väsähtäneitä melkein tunnin tokottamisen jälkeen (yleensä treenit kestää muutamia minuutteja, mutta nyt kun ei ollut muutakaan tekemistä, niin vähän venähti...), mutta hyppäsivät kuitenkin. Momon kanssa yritin saada sitä namin kanssa jäämään keskelle estettä (siis sen taakse :) istumaan namien kanssa. Saapi nähdä seuraavalla kerralla jäikö tästä mitään mieleen. Tara jää edelleen ihan sairaan lähelle estettä istumaan, mutta kyllä se silti sieltä takaisin yli pääsee. Jokatapauksessa, oli tosi mukava nähdä muuta porukkaa pitkästä aikaa!

Henna ikuisti hyppääjiä kameralle ja nyt on tullut koko ilta naureskeltua etenkin Taran oudolle tyylille. Vielä kun niitä vertaa Myytin upeisiin leiskautuksiin, niin ei voi muuta todeta kuin, että ei taida Tarasta saada hyppymaisteria tekemälläkään :). Mutta jos ei muuta, niin on tuo tyyli ihan älyttömän hellyttävä:

488084.jpg

488083.jpg

Eikä se Momonkaan tyyli ihan häikäissyt:

488085.jpg

489971.jpg

Vertailun vuoksi kavereiden tyylit löytyvät täältä: http://www.kolumbus.fi/aarnio.annamari/treeni/kilo01042007.html

Henna sai ikuistettua tytöt myös sivulla tönöttämässä. Pakko änkeä nekin vielä tänne, kun niistä ainakin omaan silmään paistaa tyttöjen luonne-erot niin selvästi:

Momo suu auki ja lentoonlähdössä olevan näköisenä

488100.jpg 

Ja Tara "mamma olet kaikkeni" ilmeellä

 488101.jpg

Ja sitten vielä Taran luoksetulo hypystä <3

489969.jpg

(kaikki kuvat siis by Henna Järvinen)