Saatiin sitten raahattua itsemme (tosin vähän myöhässä :) treeneihin. Paikalla olivat Oona&Urho sekä hurmaava uusi tuttavuus "pikkuinen" Saska pentu.

Alku vähän kangerteli, mutta kun vauhtiin päästiin, niin vaikutti siltä ettei kumpikaan tytöistä ole unohtanut mitään kamalan tähdellistä tauon aikana. Alussa Momon seuraaminen oli aika väljää ja Tara yritti hyppiä eteenpäin kaukoissa, mutta hetken hinkkaamisen jälkeen asiat alkoivat rullaamaan normaalisti. Momon kanssa otettiin ensimmäistä kertaa avoimen luokan jättöliikkeitä. Paljon helpommin näyttää sujuvan kuin Taran kanssa. Kun Anna antoi vielä hyvän vinkin jättää lelu tms koiraa ohitettaessa koiran eteen, niin johan alkoi sujumaan - molemmilta (Tarallahan on erityisesti kokeissa tapana liikkua muo kohti ohituksessa). Ehkä palkitsevinta oli kuitenkin se, että Momo melkein sekosi innosta, kun otin kapulan esiin. Momon noudossa ei ollut mitään huomautettavaa,  ja se piti tiukasti mutta mälväämättä kapulasta kiinni juuri niin kauan kunnes sanoin "irti". Hitsi kun saisi vielä rullan kanssa saman aikaiseksi...

Eiköhän tämän pohjalta ole taas hyvä aloittaa treenaaminen. Ja vielä kun saisi motivaatiota alkaa opettamaan Taralle niitä voittajan liikkeitä - ikinä en ajatellut kisaavani sinne asti, joten ihan kamalasti tulee uutta eteen, eikä oikein tiedä mistä aloittaa tai miten lähteä rakentamaan liikkeitä. No, Anna on jo tovin "painostanut" liikkeiden opettelemiseen, eli eiköhän tässä kohta aleta oikeasti tekemään jotain ja kuuntelemaan niitä vinkkejäkin ;).