Maanantaina oli sitten viimeisten agiliitojen vuoro tältä erää Agility Akatemiassa. Toukokuussa aloitetaan Impivaaran Hallien mölliryhmässä. Matkat lyhenee huomattavasti, eikä tarvitse enää jännittää Nikon työvuoroja :D.

Tällä kertaa tehtiin kahta erilaista rataa. Eka oli about tällainen (rengas oli varmaan vähäsen suoremmassa linjassa neloshypyn jälkeen - kai):

Rengasta piti pari kertaa muistutella, että tajusi hypätä läpi vauhdissa. Kakkoshypyllä tiputti rimaa, joten piti lopulta jarrutella ja sitten vasta yli ja kolmosessa oli hankaluuksia, kun Pätkä ei irronnut esteelle (=jolloin jouduin menemään tosi lähelle estettä enkä sitten saanut riittävästi etumatkaa/vauhtia neloselle ja vitoselle, etenkin kun vielä jäin totuttuun tapaan ihmettelemään kolmosen jälkeen...). Lopulta pari pallonheittoa kolmoshypyn jälkeen ja alkoi sujumaan. Loppuosassa ei sitten niin ongelmia. Renkaalta piti tehdä mutka vähän lähemmäs kaksoisestettä varmuudeksi ettei kiertäisi sitä.

Jälkimmäinen rata oli tällainen:

Heti ekalla yrittämällä Pätkä kolautti pituuden kumoon, suoritti radan normaalisti läpi, mutta seuraavalla yrityksellä kiersi esteen yhä uudelleen. Meni vasta helpottamisen, vaatimisen ja hetsaamisen jälkeen. Vaikkei tuota piirrettä ole pitkään aikaan ilmennytkään, niin taitaa se sittenkin olla vaan aika pehmo myös muutoin kuin ohjaajaa kohtaan. Harmi, kun Momossa ei tuota ole (luonnetestituloksesta huolimatta :D) ja se on tehnyt monia asioita helpoksi (siis se, ettei se ole ikinä ollut moksiskaan - tai muistellut ikäviä asioita). Mutta positiivisena seikkana, että Pätkän on ainakin tähän asti saanut kuitenkin kohtaamaan/voittamaan nuo ikävät asiat melko pian. Vähän vaatii työtä, mutta kun se ei mene mitenkään lukkoon, niin mitenkään ylitsepääsemätöntä se ei ole.

Ratojen lisäksi otettiin vähäsen keppejä alkuun. Tällaiselta se näytti:

 

Videokamera oli siis mukana viimeisen kerran kunniaksi. Aika masentavaa kyllä. Olen aina tiedostanut, että Pätkä on hidas verrattuna ryhmän bortsuun ja kelpieen (ja aiemmin ryhmässä olleeseen maliin), mutta videot paljastivat vasta kuinka hidas. Uhuh. Noh, toivotaan, että iän ja kokemuksen (etenkin ohjaajan ;) myötä saadaan hommaan myös sitä vauhtia. Edes vähäsen pliiiis...