Lauantaiaamuna lähdettiin Pätkän kanssa ajelemaan kohti Riihimäkeä ja SBry:n tottispäivää kouluttajanaan Susanna Korri.

Pätkän kanssa katsottiin seuraamista ja taidettiin saada takapään heittelehtiminen niinkin yksinkertaisella keinolla pois kuin siirtämällä palkka kainalosta olkapäälle (ja heittämällä sen palkatessa sitten siitä kohti klo 10-11). Niin ja jälleen kerran pitäisi muistaa alkaa käyttämään "zip" tai jotain muuta vapautusta. Jostain syystä helpommin sanottu kuin tehty.

Muutoin paikka ja mielentila olivat kuulemma oikein hyvät.

 

(kaikki yllä olevat kuvat Henna Järvinen)

Toisella kiekalla pyydettiin apua luoksetulon jalkojenvälistä palkkauksen opettelemiseen. Ei ihan niin helppoa ja ei ehkä sellaista, jota viitsii hirveästi yleisellä paikalla harjoitella... Mutta omassa pihassa pitää jatkaa harjoituksia, olisi ihan kiva oppia tuo. 

harjoituskierros...

(Kaikki yllä olevat kuvat Noora Kosonen)

Hurjan kiva ja opettavainen päivä jälleen kerran. Paljon tuli ihan uuttakin asiaa ja tykkäsin kovasti Susannan tyylistä opettaa ja muutenkin. Tietty oli kiva myös nähdä taas kaikkia ja etenkin Momon hienoja poikia Nemoa ja Littiä omistajiensa kera. Tällä kertaa ehkä kuitenkin kaikista hienointa oli se, että uskalsin ajaa ihan itse matkan edestakaisin - vähänkö oli voittajafiilis kun päästiin kotiin!

Kuvat päivästä löytyvät tuolta: http://pirpanat.kuvat.fi/kuvat/Treenit+ja+muuta+yleist%E4/Tottisp%E4iv%E4+29.5./

Eilen ja tänään käytiin koko porukalla juoksemassa. Momo ei ole edelleenkään entisensä - alkaa viimeistään parin kilsan jälkeen himmaamaan ihan kunnolla, vaikka alkuun onkin entiseen tapaansa ihan tohkeissaan. Tänään oli myös Pätkän agiliitojen vuoro. En edes yritä piirtää rataa, sillä en edelleenkään tiedä miten se olisi pitänyt mennä... Eli hyvin meni taas.. Pätkä kyllä meni hienosti ja nyt sillä on niin kamalasti vauhtia (maassaolevat rimat vielä korostaa tätä) etten vaan millään pysy perässä, etenkään jos ei ole mitään hajua mitä olen tekemässä. Argh. Noh, pitäisi saada aikaiseksi treenata kotipihalla, vaikka sitten ilman Pätkää (kun en vieläkään oikein uskalla treenata sen kanssa kunnolla) omia ohjauksia. Olisi varmasti iso apu.