Eilen illalla käytiin vielä ottamassa muutama tunnaritreeni. Ensin tiiviillä kasalla, jossa ei sen suurempia ongelmia sama missä oma oli siihen nähden. Sitten levitin kasaa ihan pikkaisen, edelleenkään ei ongelmia. Lopulta kasaa ei oikein voinut enää kutsua kasaksi, sillä kapulat olivat oikeastaan rinnakkain - jätettiin siihen kun Tara haki hienosti ihan tällaisen kasan vierestä omansa. Ainoa mikä tässä treenissä haittasi oli se, että Tara ei tuntunut oikein keskittyvän, tai hienoista suorituksistaan huolimatta olevan ihan varma mitä se on tekemässä. Oltiin tuossa viereisellä parkkiksella ja olin sijoittanut kapulat sellaisen "viherulokkeen" viereen niin, että lähetyssuunta oli siihen päin. Ollaan harjoiteltu monet kerran oman kapulan etsimistä noissa ulokkeissa, kun ruohon sekaan oli helpompi piilottaa kapula kuin asfaltille :). Pyrkimyksenä oli saada ne edes vähäsen tuulensuojaan, kun illalla oli ihan järkyttävä tuuli ja pelkäsin sen vaikeuttavan liiaksi etsimistä. Taraa taisi kuitenkin sekoittaa viheruloke enemmän kuin tuuli olisi. Juoksi monenmonituista kertaa ensin viheralueelle etsimään ilmeisesti omaansa, ennenkuin (yleensä käskystä) tuli sieltä pois ja bongasi kapulat. Oli siis juossut niiden ohi mennessään nurtsille, joten ihan se ei taida olla varma mitä sen pitää tehdä.. Lisää toistoja siis.   

Tänään aamulla laiskotti ihan älyttömästi, mutta Annamari sai "houkuteltua" (ei siihen kamalasti tarvittu ;) tokottamaan. Tara sai taas kaukoja, ruutua ja tietenkin niitä tunnareita. Kaukot oli ihan jees - Annamarista ei ollut moksiskaan, mutta etenee maahan mentäessä. Mutta jos se nyt kokeissa edes nousee, niin katsotaan sen jälkeen josko jaksaa aloittaa uuden tehotreenin etenemisten suhteen. Nyt ei ainakaan kamalasti motivoi muuta kuin ottaa silloin tällöin muistutukseksi hissittämistä. Eka ruutu oli rehellistä säheltämistä - lähti luoksetulotötsille ja kun seuraavalla yrityksellä vihdoin meni ruutuun, meni takakautta (ja nyt siellä piru vie oli palkkakin valmiina). Seuraavassa sössin minä vapautusten kanssa, mutta kaksi seuraavaa olivatkin jo ihan mallikkaita. Tunnarit sujuivat tänään tosi hienosti. Ensin normikasa, joka meni hienosti. Sitten kasaa levitettiin ja oma vähän kauemmaksi siitä, edelleen hienosti. Viimeisessä oma oli ihan tosi lähellä levitettyä kasaa, eikä mitään ongelmaa! Tähän jätettiin aika onskuina :D.

Momolle vain luokestuloa ja eteenmeno. Luoksetulo tällä kertaa eteen asti, eikä vauhdikkaasti kuten viime aikoina- asento jäi vinoksi, mutta vauhti ja ilme oli hyvä, joten en jaksanut tuota alkaa korjailemaan. Eteenemeno tietty loppuun, edistääedistää edelleen ihan kamalasti, mutta itse eteenemeno oli ihan jees (vähäsen vino).