Tänään toteltiin vähäsen tuossa golfkentällä. Viimeksi kun siitä kävelin ohi, oli kenttä täynnä vihreätä ruohoa ja kauniin keltaisia voikukkia, nyt nurmikko on palanut ihan karrelle ja voikukatkin olivat hävinneet. Masentavaa.

Tarkoituksena oli, että tytöt saisivat ensin leikkiä hetken keskenään hiekkaesteellä (Tara suosikki :), mutta Momopa lähtikin sitten kesken leikin (varmaan eka kerta ikinä) toiselle puolelle (juuri sinne suuntaan tietty missä on junanraiteet) kenttää jahtaamaan lintuja. Kesken takaisintulomatkan tuli kakkahätä ja sitä pakertaessaan bongasi lisää lintuja, joita lähtikin sitten jahtaamaan tarpeet suoritettuaan  *huokaus*. Linnut ovat onneksi siitä mukavia jahtauksen kohteita, että niitä ei voi jahdata (tai no voihan niitä ja ollaan meillä sitäkin harrastettu, mutta harvemmin kuitenkin) kuin niin kauan kunnes ne lehahtavat taivaalle.  

Taran kanssa ensin vain leikittiin ja höpöhöpöseurattiin. Sitten pari ruutua, jotka olivat ihan erinomaiset. Loppuun vielä muutama vauvaluoksetulo (jostain syystä taas vähäsen hitautta ilmassa). Momolle seuraamista, yksi istuminen ja luoksetulo (nopsat molemmat) ja sitten eteenmeno. Olin jättänyt pallon Taran kanssa kentän laitaan (jossa oli vielä jäljellä voikukkia ihan reippaasti, joten keltainen tennispallo hukkui ikävästi sinne sekaan), eikä Momo sitä ollut selvästikään bongannut. Lähetin kuitenkin ilman sen kummempia saattelemisia ja alku näytti lupaavalta - lähti kuitenkin kaartamaan vasemmalle aika pian. Momo menee selkeästi suoraan aina kun tietää/näkee missä pallo on, muuten olettaa sen olevan jossain mikä vaatii kaarroksen. Hinkattiin sitten liikettä muutamia kertoja niin, että saatoin Momon melkein pallolle asti ennenkuin päästin irti. Kattellaan.  

Tara nyt vähäsen huolestuttaa (taas ;). Oli tänään ihanan pirtsakka ja iloinen, mutta muutamat viime päivät on ollut vähäsen haluton. Ei ole halunnut lähteä mukaan kahtena edellisenä aamuna (tosin Nikon mukanaolo tarkoittaa autoilua, joten voi hyvin johtua siitäkin), välillä on kärttänyt seuraa ihan koko ajan ja välillä taas halunnut olla ihan omissa oloissaan. Eilen illalla löysin siltä pepusta, hännän tyven lähistöltä ison alueen jossa oli kuivunutta verta (karvojen leikkaamisen ja puhdistamisen jälkeenkään en ollut yhtään viisaampi mistä tuo johtui, alue oli vähäsen ärtyneen näköinen ja siinä on rupia siellä täällä, mutta ei sellaisia jälkiä, että joku olisi puraissut tai risu tms olisi tökkäissyt) ja sillä on ollut pikkaisen löysä massu eilisestä lähtien.