Aamulla oltiin reippaita ja lähdetiin Minnan&Hemmon kanssa juoksemaan jo puoli seiskan aikoihin. Aamun tuskaa lisäsi lähes kaatamalla niskaan ropissut sade, mutta juoksemaan päästyämme ankeudet unohtuivat. Momo meni taas sellaista vauhtia, että heikompia hirvitti. Tosin tällä kertaa joutui myös muutamia kertoja huomauttamaan, kun otti kesken kaiken pupun hajun ja poikkesi pientareelle. Tarakin oli reipastakin reippaampi, vaikka matkalla juoksuetapin alkuun näytti siltä, että Tara olisi mieluummin jäänyt kuivaan ja lämpimään sänkyyn köllimään. Juokseminen sai kuitenkin aikaiseksi muodonmuutoksen vähän liiankin riehakkaaseen menoon (puput ja sorsat olisivat saaneet kunnolla kyytiä, mikäli se olisi ollut pelkästään Taran tahdosta kiinni ;) ja nähtiinpä sellainenkin ihme, että Tara esitteli Hemmolle leikkiinkutsu liikkeitä!

Päivällä kokeilin taas vaihteeksi tunnaria. Ensin Nikon matkalaukusta kaivetun hammasharjan (se oli vielä muoveissa ;) ja hammastahnan avustamana (omat kapulat oli olleet tunnin verran paidan sisällä hajustumassa). Ihan nätisti meni molemmilta. Sitten ajattelin kokeilla josko sama toimisi hajuttomien kapuloiden kanssa. Olisi pitänyt jättää kokeilematta, niin kamalaa jälkeä saatiin taas aikaiseksi. Tara nosteli vuorotellen kaikki kapulat (kaksi väärä ja yksi oma) ja toi lopulta väärän. Seuraavalla kerralla (kun jäljellä oli vain yksi väärä ja oma) toi oman, mutta meno oli ihan maanista. Momo näytti ottavan Tarasta mallia ja toi kaikki kolme kapulaa kerralla luokse, eikä seuraavakaan kerta ollut yhtään sen parempi. Molemmat vielä yrittivät kovasti saada aikaiseksi niin paljon tulitikkuja kuin mahdollista. Ei paljoa naurata (ja nyt kyllä oikeasti teen sen verkkosysteemin ennen seuraavaa treeniyritystä...).

Tyttöjen kynnetkin tuli leikattua ja jälleen kerran ihmeteltyä sitä, miten Taran kynnet kasvavat ihan järkyttävän paljon pidemmiksi kuin Momon samassa ajassa. Pieni hysterianpoikanenkin nosti päätään, kun yritin miettiä onkohan jommassakummassa jotain vikaa kun ero on niin suuri. Kun muita oireita ei ole (kummassakaan), niin ehkä me ei kuitenkaan vielä mennä lääkäriin ;P.