Tänään lähdettiin taas Nikon ja tyttöjen kanss Halkolammelle, tällä kertaa useammastakin syystä - juoksemaan rymyenergiaa pois (pupuja on tällä hetkellä niin hirveästi, ettei Momoa ole oikein voinut missään pitää kunnolla vapaana) ja tietty jäljestämään.

Tällä kertaa tein ihan hurjan pitkän jäljen, Nikon mukaan se oli kilsan pituinen, tiedä sitten mitä se oikeasti oli. Maa oli ensimmäistä kertaa oikeasti tosi kuivaa ja lisäksi polkiessani yksin metsän keskellä jälkeä, aloin kuulemaan "outoja rapinoita" metsästä ja niitä kartellessani tein aika epäreiluja piikkejä ja siksakkeja, lisäksi kaksi ison polun ylitystä ja kulmiakin tuli aika monta. Keppejä kuusi ja jälki vanheni puolisen tuntia. Ei mennyt yhtään niin hyvin kuin viime aikoina, jäljen lopussa Momo oli ihan puhki ja autolla joi varmaan puolilitraa vettä putkeen. Hireästi oli epävarmuutta ja pyörimistä, selvitti kyllä aina lopulta itsensä jäljelle, mutta paljon joutui käyttämään suullista kannustamista. Kepeistä nousi tällä kertaa muutama tosi nätisti ihan ilman apuja, yksi huristeltiin vahingossa yli ja muissa jouduin antamaan apuja. Ei mikään maailman paras jälki, mutta olosuhteet ja vaikeusaste huomioonottaen tosi hienosti pikkutyttö teki töitä <3.

Jäljen jälkeen tytöt pääsivät rymyämään. Tarkoituksena oli välttää niitä märimpiä kohtia, kun Niko oli juuri putsannut autonsa. Toisin kuitenkin kävi, kun Tara löysi heti vapaaksi päästyään ihanan suolammikon ja kieriskeli siinä antaumuksella ennenkuin kukaan ehti reagoida. Tuloksena yltä päältä mustalla haisevalla suomudalla kuorrutettu koira. Turhapa sitä enää tuon jälkeen oli varoa ja tytöt viettivätkin sitten tunnin pääosin suossa juosten. Lenkin jälkeen vastapestyt tytöt olivat enää muisto vain :D.

Kamerassa oli jotain häikkää edelleen, mutta muutamia kuvia tuli silti napsittua.

Mutakuorrutettu Tara ja vähäsen puhtaampi Momo:

1511709.jpg

1511715.jpg

1511718.jpg

1511719.jpg

1511721.jpg

1511722.jpg

1511723.jpg

1511725.jpg

Illalla Momo pääsi vielä Millin kanssa urheilupuistoon riekkumaan. Tällä kertaa se oli Momo jota pikkaisen jänskätti, mutta Millin hepuloidessa Momon oli ihan pakko vain pinkoa perässä minkä kintuistaan pääsi. Hauskaa tytöillä näytti olevan, etenkin pomppiessaan rintarinnan kuraojassa. Ilo loppui kuitenkin aika lyhyeen, kun pupupariskunta ilmaantui heinikosta tuijottamaan tyttöjen leikkejä, minkä seurauksena Momon vapaus muuttui huomattavasti kapeammaksi.